Az Idő Isten tulajdona – mi sáfárok vagyunk. (Első rész.)

Sátán találkozót tartott

( Olvasd el, különösen akkor, ha túl elfoglalt vagy! )

Sátán összehívta démonait a világ minden tájáról. Megnyitó beszédében ezt mondta:

„Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak istentiszteletre. Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy tudják az igazságot. Még csak attól sem tarthatjuk vissza őket, hogy egy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki Megváltójukkal. Ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek istentiszteleteikre, engedjétek, hogy magukhoz vegyék az úrvacsorát, de lopjátok el idejüket , hogy ne legyen idejük arra, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztussal.”

„Ezt akarom tenni”, mondta Sátán. „Eltéríteni őket attól, hogy megragadják a kapcsolatot Megváltójukkal és fenntartsák ezt az éltető kapcsolatot egész napon át!”

„Hogyan tegyük ezt?” – kiabálták a démonok.

„Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok az gondolkodásukat”, – válaszolta a kísértő:

Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön.
Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat, és a férjeket, hogy dolgozzanak 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így lesz nekik egy olyan kiüresedett életformájuk, amiben Jézusnak már nem jut sem hely, sem idő.
Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel. Ahogy a családok darabokra hullanak, az otthonok többé nem lesznek biztonságos menedékek a munka nyomása alól!
Stimuláljátok túl agyukat, hogy ne legyen képesek meghallani azt a „halk, szelíd hangot”.
Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor vezetnek… hogy hagyják bekapcsolva a tévét, videót, CD lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan, és gondoskodjatok arról, hogy a világon minden üzletben és étteremben nem biblikus zenét játsszanak folyamatosan. Ez majd bezsúfolódik az agyukba és megtöri a kapcsolatot Krisztussal.
 Töltsétek fel asztalaikat magazinokkal és újságokkal. Nyomjátok bele agyukba a híreket 24 órán keresztül. Árasszátok el e-mail postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből online lehet rendelni.

Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják szeretni férjüket. Adjatok nekik fejfájást is! Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szüksége van, hamarosan máshol fogják azt keresni. Ez hamar szétszakítja a családokat!

Adjatok nekik télapót, hogy eltérítsd őket attól, nehogy megtanítsák gyerekeiknek a karácsony valódi történetét, mint pogány rítusból hozzánk átemelt szokást. Amiben a Megváltó Jézusnak csak egy örökös kisbaba szerepet hagytak.

Ha elutaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat… hogy kimerülten térjenek vissza. Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe és Isten teremtményeit csodálják. Küldd el őket inkább vidámparkokba!, sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre és moziba.

Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan! És amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni.

Zsúfoljátok tele életüket sok „jó kifogással”, hogy ne legyen idejük keresni Jézus hatalmát. Így egy idő után fel fogják áldozni egészségüket és családjukat egy látszólag jó cél érdekében.

„Működni fog! Működni fog!” Milyen remek terv!

A démonok buzgón indultak teljesíteni megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és családjaikra szerte a világon.

Sátán célja: Minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy beszéljenek Jézus hatalmáról, Aki megváltoztatta életüket. A kérdés: sikeres volt Sátán ebben a cselben?

Döntsd el te magad!

Forrás: https://csakvar.lutheran.hu/10%20olvasnivalok/103%20tortenet%203

Mondja el a véleményét!