Távülőverseny

 Orbán: Már itt ülök két hónapja az íróasztalnál

A reggeli müzli mellé egy P1080422kis hazai hírcsokor a minden áldozatot vállaló kedves vezető egy –két (hó)napjáról.Nem lehet könnyű dolog az ülés egy helyben amikor a szervezet is egyre  inkább leépül, sorvad. Nade a hazáért mindent! Azok a gaz kommentelők csak cikizik. Próbálnák meg ezt az embert – ülepet –  próbáló munkát azután beszéljenek összevissza.
A miniszterelnök elmondta, hogy már lassan két hónapja vár az asztalnál az IMF-re. Eddig két párnát is kiült és egyre kevesebbet alszik.
„Üzenem az IMF-nek, hogy próbáljanak meg két hónapon át egy íróasztalra borulva aludni, ráadásul öltönyben” – panaszkodott Orbán Viktor. Szerencsére a  .miniszterelnök segítségére van testőrsége akik gondoskodnak élelmezéséről, és a családja is minden nP1080426ap meglátogatja. „Az illemhelyre is csak úgy tudok kiszaladni, hogy megkérem a Pétert (Szijjártó – a szerk.), hogy figyeljen az ajtónál, hátha feltűnik a Christine Lagarde meg a sleppje és üvöltsön ha látja őket” – tette hozzá.

Orbán Viktort egy orvoscsoport is felügyeli, akik szerint nem kell aggódni, focis múltja miatt a miniszterelnök kiváló ülő. „De azért jöhetne már az EMF” – mondta az orvoscsoport egy, a kilencvenes években ragadt tagja.
Várhatóan rekord is leszP1080424 a várakozásból: a Guiness-bizottság most vizsgálja, ült-e egy helyben ennyit már miniszterelnök korábban.
Hírcsárda: Orbán: Már itt ülök két hónapja az íróasztalnál

Mondja el a véleményét!