Kik a farizeusok?

Mostanság emlegetik az ügynöklistákat. A téma eltussolása kinek az érdeke? Cui prodest?  A saját gyorsan lepörgött kisemberi életem múltjában voltak történések, amik során kapcsolatba kerültem “az ügynök” fogalmával. Volt olyan esemény, amiről semmit sem tudtam, mert a kor szokása szerint a pártbizottságról TELEFONON intézkedtek  személyemről. (Dénes Ottó)

Olvasmány a Fidesz farizeusokhoz írt leveléből

Megtudtuk végre, hogy miért szavazta le a Fidesz az LMP ügynöktörvény-javaslatát. Mert az farizeus.

Megtudtuk végre, hogy miért szavazta le két hete a Fidesz az LMP által benyújtott, az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát javasló törvényjavaslat tárgysorozatba vételét. Azért, mert az „hiteltelen, farizeus és szakmaiatlan, így azt a Fidesz és a KDNP nem támogatja”. Ezt közölte a Fidesz parlamenti frakciója az MTI-val a mai napon. Továbbá azt, hogy március 19-én majd közös frakcióülésen megvitatják a dolgot, hogy a későbbiekben „szakmailag valóban megalapozott döntés születhessen”.

Hát, köszönjük szépen. Huszoniksz éve tologatják az ügynökaktákat, és most hogy az LMP javaslatát harcos antikommunistaként leszavazva egy méretes sallert osztottak ki saját maguknak, megint sikerült eljutni oda, hogy majd később tárgyalnak róla, hogy még később szülessen valami javaslat.
De a Fidesz által gyakorta alkalmazott Dumb és Dumber-doktrína, hogy a hülyeséget még meg kell fejelni valamivel, ezúttal is működött: az LMP javaslata azért nem volt jó, mert „hiteltelen, farizeus és szakmaiatlan”.

Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy a volt kommunista apparatcsikokat, ügynökmúlttal megvádolt személyeket is soraiban és holdudvarában tudó „antikommunista” Fidesz szerint pontosan mi lehet az, ami az előbbiekkel nem igazán vádolható LMP által benyújtott javaslatban hiteltelen és farizeus. Mindehhez ma Orbán Viktor a parlamentben azt tette hozzá, hogy a Fideszben nincsenek volt ügynökök és az LMP javaslatát nem támogatták, a sajátjukat meg majd fogják.

A cikk ITT folytatódik: http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/5/Cuki_amikor_a_Fidesz_farizeusozik_ugynokugy_M50H10#utm_source=hvg.hu&utm_medium=listing&utm_campaign=crossmarketing

Mondja el a véleményét!