magyar_adathalasz_level_en_igy_szeretlek

http://antivirus.blog.hu/2011/12/19/magyar_adathalasz_level_en_igy_szeretlek
Kétségen kívül a magyar nyelv nagyon nehéz és a fordítógépek is csak szenvednek vele.Egy adathalász erőlködése kacajos élményt adó. Íme egy részlet:
„Jó napot.
Én vagyok Mr. Jackie Vágta a Harlesden, Észak-Nyugat-Londonban, itt Angliában. Dolgozom NatWest Bank London. Tiszteletben kell tartani, és kapcsolatban írok Önnek a saját irodai és szeretnék javasolni Önnek, hogy üzleti lesz óriási előnye, hogy mind a ketten. Az én osztály, hogy a Private Banking Manager (Greater London Regional Office), felfedeztem egy elhagyatott összege 18.500.000 £ GBP (Tizennyolc millió £ 500,000) egy fiók tartozik egyik Külföldi vásárlóink Dr. Erin Jacobson, aki meghalt Egész családjával a Montana repülőgép-szerencsétlenségben március 23, 2009, útban egy csoporthoz ég vakáció.
A választás a kapcsolatot akkor volt, felkeltette a földrajzi adottságai, ahol élsz, különös érzékenysége miatt az ügylet, és a titoktartási itt. Most a bank várt bármely rokonok, hogy jöjjön fel a követelés, de senki sem tette ezt. Én személy szerint pervesztes lett megtalálását a rokonok már két éve, igyekszem az Ön hozzájárul ahhoz, hogy jelen van, mint a legközelebbi hozzátartozó / kedvezményezett az elhunyt úgy, hogy a bevételt e számla értéke 18.500.000 £ GBP fizethető meg.

A teljes levél a fenti linkben olvasható.

Mondja el a véleményét!