Isten kiválasztott pártjának (?) ..messianisztikus önértékelése

http://www.168ora.hu/buxa/imf-penzpiac-kover-laszlo-85454.html
( Mózes II. könyve 20: 7.) Részlet a Tízparancsolatból.

“Uradnak, Istenednek a nevét ne vedd hiába, mert az Úr nem hagyja büntechristtlenül azt, aki a nevét hiába veszi.”

Országunk egyik vezető prominense – az országgyűlés elnöke – a legfőbb közjogi méltóságok egyike, a kereszténynek nevezett országlási trend (egyik) főoszlopa, a nagy szavak mestere, a “köteles” beszéd szónoka most ismét a közérdeklődés fókuszában adta tudtul országmentő elemzését.

Ebben világossá tette, hogy mindenre orvosság a hátra és oldalra mutogatás, amire eddig még nem gondoltunk, ezért nagy megkönnyebbülést érzek. Hát csak ennyi a probléma? A gaz nemzetközi finánctőke, az előző – szintén gaz – kormányzás, a mindent megtámadó –persze, hogy  gaz – Szovjetunió (bocs már csak mint satnya utódállam). Mindenki minket akar tönkre tenni a sárga irigységével, hogy a csodareceptünket – a fülkében is végrehajtható forradalmat – nehogy már saját országukban is be lehessen vezetni.

“…mi egyedül küzdünk a világ, azaz a mindent irányító pénz hatalma ellen, amely csak kiszipolyoz és szolgasorba dönt minket”

Nagyon szerencsétlen ez az ország, itt Európa közepében. Magányos hősként küzd azért, hogy egy tökéletes, könnyen végrehajtható  receptet adjon át a nyakig eladósodott és válságot-válságra halmozó nyugatnak, s erre még azok a – gazok – rátennének a – gaz –  hitelminősítőikkel egy – két lapáttal, hogy bóvlik legyünk!

És a lényeg: (a Hírszerző szerint is)  a nem szokványos házelnök szerint annyira sikeres ez a nem szokványos magyar gazdaságpolitika, hogy a fél világ ezt majmolná, ha a szemét pénzügyi körök megengednék. De nem engedik meg. El is jön ám hamar a nyugat alkonya, ha nem követ minket, precedens-teremtőket.

Mi ez, ha nem nemzetközi összeesküvés? Talán vissza akarnak küldeni Ázsiába? Útban vagyunk valakiknek? Aki a világ összes gondját meg tudná oldani (ha hagynák!!!) az most munkatársaira bízza az országfelvilágosítás nehéz, de biztosan örömteli munkáját. Hurrá!! Alig várom, hogy mire mennek. Addig is azt kérem, hogy a Mindenható  Istent hagyják ki szótárukból, hiszen arra mutogatni,vagy hivatkozni nem ildomos azoknak, akik még az alapvető (tiz)parancsot sem ismerik! Félő, hogy a játékos, tiszteletlen beszédet pont az nem tűri már sokáig, akire történik a hivatkozás.(Dénes Ottó)

“Lapzárta” után érkezett: Kövér László katolikus egyetemi tanárokat nevezett idiótának, bélkitaposónak. A stílus = maga az ember, ugye? http://hirszerzo.hu/szemle/2011/11/7/Tokfalvi_megbukike_Kover_ULP13U#utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel-2011-11-07

Mondja el a véleményét!