Legyen még egy gyermeketek, mert én meghalok

Egy ősi tévhitet – az emberi lélek halál utáni önálló életét – érzelmes és megrázó történetekkel táplálni nem a bibliai elvokk 12_thumb[1]ek, és nem az isteni szándék megvalósítása. Sőt, ezek a tragikus és szívet- lelket szorongató sztorik sajnos annak az ősi ellenségnek a malmára tolják a köz hangulatát, akinek minden szándéka, hogy minél többen hihessenek a szellemvilág létezésében. Ahol azok az Istentől eltávolított bukott angyalok laknak, akiket napi életünkben a gonoszságok, a spiritiszta, okkult tanok rákfene módra tapasztalható tömege és technikái fémjeleznek. (Dénes Ottó)

Lásd Jelenések 12. fejezete: http://bibliacentrum.hu/eloado/stramszki-istvan/konyv/jelenesek-konyve/782#mediabox

A daganatos kisfiú utolsó kívánsága

Amikor kiújult a tumor kis Jeremiah agyában, a kisfiú tisztában volt azzal, hogy meghal. Utolsó kívánsága az volt, hogy szüleinek legyen még egy gyermeke. Jeremiah Del Tufo 8 évesen halt meg. Az ausztrál kisfiú, agytumora miatt menthetetlen volt. Mielőtt elhunyt, megkérdezte édesanyját, hisz-e a lélekvándorlásban?
– Nem tudom, mit higgyek – válaszolta akkor Nicole Woodford a fiának. Két hétre rá, a karjaiban hunyt el a 8 éves kisfia. A 41 éves mama most már hisz abban, hogy gyermeke visszatér.

Volt egy utolsó kívánsága. Jeremiah azt mondta, hogy „legyen még egy gyereketek, mert én meghalok”. Van egy nővére, de mindig is szeretett volna egy kisebb testvért – mesélte az édesanya, aki szerint fia igazi harcos volt, egy percre sem adta fel a küzdelmet, de veszített.

Mondja el a véleményét!

Vélemény, hozzászólás?