A körülmetélés és a HIV fertőzés összefüggése

A körülmetélt férfiak feleségei és barátnői körében kisebb a humán papilloma vírus (HPV) fertőzési aránya – közölték amerikai kutatók a brit The Lancet orvosi folyóirat csütörtökön megjelent számában. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem munkatársai 2003 és 2006 között Ugandában toboroztak résztvevőket követéses vizsgálatukhoz. A mintegy ezer HIV-negatív férfi és hosszú távú partnereik – feleségek, illetve barátnők – egészségét a felmérés kezdetekor, majd  két év elteltével is ellenőrizték. Ekkor a körülmetélt férfiak partnereinek körében 27,8 százalék volt a humán papilloma vírussal való fertőzöttség aránya, a nem körülmetélt férfiak partnerei között pedig 38,7 százalék.

A teljes cikk ITT olvasható.

Michelangelo Dávid szobrának részlete (Firenze)2007 olasz 327_thumb[2]

A témáról EGY ORVOS ELMÉLKEDÉSEI A BIBLIA JELENLÉTÉBEN  címmel közöltem már egy bejegyzést. A félreértések elkerülése végett szeretném, ha nem gondolná senki sem, hogy ezt az egészségügyi rendszabályt, amit Isten a ZSIDÓKNAK adott, (amikor  Ábrahámnak megparancsolta, hogy minden fiúgyermeket a születése utáni 8. napon  metéljenek körül), javasolnám, vagy ajánlanám.

A statisztikával vitatkozni amúgy sem lehet, a közlés,- lásd a MEDIZONA  cikkét –  önmagában nem jelent semmit .Akinél nem ennek a szabálynak (8.nap) megfelelően végezik el a circumcisió műveletét, a fent említett eredmény sokkal kevésbé várható. Amerikában ezt már régen kipróbálták, és azóta FELNŐTTEKNÉL nem alkalmazzák.A zsidóknál viszont jól működik és “hozza” a pozitív statisztikát a méhrákok és a péniszrák területén egyaránt.

Nagyon sajnálatos, hogy a liberalizmusra, az emberi jogokra, a felvilágosult nézetekre olyan büszke “Nyugati” társadalom, amelyik most – joggal – olyan hevesen reagál a magyar médiatörvény kapcsán minden látszólagos, vagy esetlegesen bekövetkezhető sérelemre, amikor ZSIDÓ dolgokról, életmintákról van szó, a lelke mélyén ellenáll.

Pedig, ha tárgyilagosan szemlélné a témát (például a cikkben említett John Hopkins féle- felmérés eredményét), bizonnyal el kellene gondolkozni a – sajnálatosan – lenézett, “ZSIDÓNAK” beállított egészségvédő szabályon.Mindenkinek szíve joga, hogy alkalmazza, vagy nem. Ez a valódi szabadság – egyik – ismertetőjele. (Dénes Ottó)

Mondja el a véleményét!