VERÉBSZÁMLÁLÓ

 

VERÉBSZÁMLÁLÓ

M…  Z… D… polgármesterének a cikke
következik.

Verébszámláló…
Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett.  Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle. Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete dolgozott a drága  gyermek, anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte     magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni, mert kannázik egy  cigányzenekarban.
Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást.
beolvass0239
A negyedik napján meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártsági érzése lesz a gödörásástól, ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást hozott erről. A hatodik napján bejött, de rosszul lett.

A fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok, majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelős.

A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8ált.) és a fizikumának megfelelő (kb 190 centi és 80 kiló)
Pkr dtő s dessg az tlapon_003
munkát biztosítottam neki.  Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még
jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve!!!! nem lesz  megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az
átrepülő verebeket az udvaron statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna.

Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyelli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem:
– Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?
– Nem tudom!        – Miért nem számoltad meg őket?   – Mert amire megszámoltam volna addigra elrepültek!!!!!!!    –

Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.
– Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.   Egy Á betűt sem írt ma.
**Na, ezeknek fizetünk mi segélyt!**

__

Mondja el a véleményét!