Mikrohullám és rák

Most vagyok a bajban! Ha terjesztem ezt a mikrosütőt ellenző-elemző (?)  írást, esetleg tényleg “megmentek”életeket – köztük a magamét is.Ha meg nem teszem ki a netre, hát gyötörjön az önvád, úgy kell nekem, miért van annyi levelezőpartnerem.
Ha igaz a levelet író személy állítása, úgy az ipari civilizáció remek találmányát ki kell(ene?) dobni és fatüzelésre visszatérve (megtérve?!) enni ételeinket. Hát ember legyen a talpán, és kutató orvos-biokémikus-fizikus-atomtudós-meg minden, aki igazságot tesz. (Dénes Ottó)
Adok kis támpontot a mérlegeléshez:
Itt olvasható a cáfolat!!
http://team.ihinet.hu/a-mikrohullamu-suetrl/oesszegzes-a-mikrosuetrl.html
—————————————————————-
Elvégezték a következő kísérletet: vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben. Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a, a gázégős tűzhelyen
forralt vízben a magok 50%, az elektromos főzőlapon forralt vízben a
magok 25%, a mikrohullámú sütőben a 0%-a kelt ki.
A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra,
fertőtlenítésre. Hogy mire nem, azt lejjebb olvashatjuk.
Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag
dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban. Októberben
műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok…

Tovább nem láttam szükségesnek a cikket folytatni. Amúgy a mikrót ellenző tudálékos “szakember”-ből és kollégáikból  több van forgalomban, mint elég. Radiesztéta,  TERMÉSZETGYÓGYÁSZ,….  Ebben a műfajban avatottan a civil társadalom zsebére célzó, önjelölt “tudós”-ból az 1989-es évek óta gombaspóraként tenyésző  sokaság nőtt ki. Ezekkel a hiszékenység vámszedői szaporodtak csak. A betegségek meg cseppet sem csökkentek (számszerűen és minőségileg sem). Tehát akinek van sok pénze, tömje tele a mai kuruzslók  zsebét, azonban jusson eszébe  a jézusi szabály: “ingyen kaptátok, ingyen adjátok…” Ezek a szavak akkor hangzottak el, amikor a “MESTER” (a valódi!) kiküldte tanítványait, hogy gyógyítsanak, közben hirdessék az Isten országának örömhírét.
Máté evangéliuma 10, 1 és 7-10. A vak meggygytsa
Jézus meggyógyít egy vakot
Az apostolok kiválasztása.
‘1./ Összehívta tizenkét tanítványát és hatalmat adott nekik, hogy kiűzzék a tisztátalan lelkeket és meggyógyítsanak minden betegséget és minden bajt.
7./Menjetek és hirdessétek: közel van a mennyek országa.
8./Gyógyítsatok betegeket, támasszatok föl halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, űzzetek ki ördögöket. Ingyen kaptátok, ingyen is adjátok.
9./ Ne szerezzetek se arany, se ezüst, se réz pénzt övetekbe.
10./Ne vigyetek magatokkal úti tarisznyát, se két ruhát, se botot: megérdemli a munkás az ellátását.
Azaz, annyit kaphat, amennyire éppen az nap szüksége van, szállás-élelem. A (kincs) gyűjtésre nincsen felhatalmazás!
Van viszont felszólítás az Isten országának a hirdetésére!
Ha körülnézve a mai kuruzsló-piacon ehhez a jézusi útmutatáshoz illeszkedő magatartást – vagy hasonlót -találnánk, hát nagyon meg lennék lepve. Aki VALÓDI Isteni képességekkel felszerelkezve vállal gyógyítást,(?) hát kövesse annak példáját, akire – “munkája” közben hivatkozik!! (Dénes Ottó)

Mondja el a véleményét!

Vélemény, hozzászólás?