A magyargyalázás hazugsága, amit a média elhallgat!


MAGYAR TULAJDON!
Adatokkal, melyeket a multinacionális tőke kezében lévő média elhallgat!
A magyargyalázás hazugsága
Szerző: Elek Attila, Független SZABAD EURÓPA, www.szabadeuropa.com 2012.06.15.
Immár több mint 6 éve dolgozunk lapunkon. Alapvető célunk nem változott. Felnyitni a magyarok szemét és megszüntetni a megosztottságot. Lehet, hogy harcunk szélmalom harc, de vállaljuk. A nemzet megosztottságát jelzi, hogy sokan szemünkre vetik, hol voltunk Gyurcsány alatt? Hát itt voltunk. Nem értettünk egyet Gyurcsánnyal, de még jobban nem értettünk egyet az utcai gyújtogatókkal és az őket a háttérből biztatókkal.
Már akkor láttuk Orbán nevetséges hataloméhségét, ami vetekedett Gyurcsányéval. Mindent megígért zabszemmel a fenekében csak, hogy odakerüljön. Most itt van. Kellett ez nekünk?
A magyarok többsége mindezt úgy fordítja le, hogy a jobb és baloldal harca. Nos, nem! Szó sincs róla. Sajnos, aki ezt elhiszi, annak annyi.
A nemzet a velejéig megosztott. Be kell valljam, az utóbbi időben még az is felmerült bennem, hogy az országot, nem teljesen ép elméjű emberek vezetik.

Néha az az ember érzése, hogy elképzelhető, hogy az ország vezetői tényleg a tündérmesék birodalmában élnek. Ezt súlyosabb esetben az elme megbomlásának hívják.
Matolcsy György és Orbán Viktor néhány kijelentése olyan ijesztően nem evilági, hogy az emberben felvetődik, hogy nem szakadtak-e el teljesen a valóságtól. De most komolyan. Ha őszintén belegondolnak a „jobboldali” szavazók, nincs titokban néha ilyen érzésük? Azért teszem a „jobboldali” szavazókat idézőjelbe, mert itt vagyok például én, aki a rendszerváltás óta eddig 6 országgyűlési választáson vett részt. Megmondom őszintén, hogy a hatból egyszer sem sikerült olyan pártra adni a szavazatomat, amely utána kormányra került. De ez legyen az én gondom. A furcsa az, hogy az írásaim alapján sokan „balosnak” gondolnak. Miért? Azért, mert nem értek egyet Orbán Viktor hosszan tartó és nemzetmegosztó politikájával?
Mára elértünk oda, hogy az a baloldaliság definíciója, hogy mindenki komcsi, aki Orbán ellen van. Ijesztő állapotok!
El kell ismernem, hogy azt a politikát, amit Orbán folytat, egy nemzeti mázzal leöntött, jobboldali köntösbe bújtatott izig-vérig bolsevista eszközöket alkalmazó baloldali egypártrendszerre törekvő állampárti szocializmusnak tartom. Attól, mert valaki dörgölődzik a papokhoz még nem lesz jobboldali.
Feladatunknak tekintjük, többek között, hogy a magyar történelmi példákat hozzunk a mai kor eseményeire. Nézzünk szembe történelmünkkel és tanuljunk hibáinkból, vonjuk le a tanulságokat.
És itt álljunk meg egy szóra. Itt van a legújabb magyar elmeszülemény a napjainkban „magyar-gyalázás”. Egyes honfitársaink azt hiszik, ha egy magyar emberre rosszat mondunk, akkor gyalázzuk a magyart. Ekkora oktondiságot a világ nem látott még a hátán. Ez ugyanis azt feltételezi, hogy a magyarok semmi rosszat nem tettek történelmük egésze alatt, csakis kizárólag jó, és bölcs döntéseket hoztak és minden magyar valóságos kis angyalka.

Korabeli metszet Dózsa kivégzéséről.

Vannak olyan honfitársaink, akik azt hiszik, hogy attól magyarok, ha lehazudják a csillagot az égről és meghamisítják a történelmet.
Nézzünk egy példát. Nemrég írtam egy cikket Szapolyai Jánosról, akit megmondom őszintén a történelmünk egy negatív figurájának tartok. (A cikket itt olvashatja!) Szemére vetettem Szapolyainak, hogy enyhén szólva nem támogatta II. Lajos királyt. A rossz nyelvek szerint ezért késett le a mohácsi csatáról és állomásozott 20 ezer harcosával Szeged alatt, miközben a király meghalt. Céloztam rá, hogy simán el tudom képzelni, hogy a király nem a török elől menekülve fulladt bele a Csele-patakban, hanem a pártütők gyilkolhatták meg. Utána leírtam, hogy a mohácsi vész utáni harcban a trónért Ferdinánd és Szapolyai között többen estek el magyarok, mint a mohácsi csatában és Szapolyai, hogy király lehessen a törökhöz fordult segítségért felajánlva nekik Bécset és az ország nyugati részét. Én ezt árulásnak tartom és nem tetszik. Ettől még Szapolyai János magyarnak tartom, de nem emelem a szentek közé.

Mondhat bárki, bármit. Szapolyai szövetségben a törökkel (behívta a törököket), odaígérte annak az ország nyugati részét, mindezt csak a hatalomért.
Na, a cikk után jöttek a levelek, hogy én „gyalázom” a magyar és édes jó János királyunk így meg úgy. Jött levél Védegylettől meg mindenhonnan.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a nagymagyar honfitársaim, miként ítélik Szapolyai azon cselekedetét, hogy például Dózsa Györgyöt és az általa vezetett felkelést leverte, Dózsát izzó trónra ültette. Ez is szép magyar honfiúi cselekedet, és Dózsa egy idegenszívű senkiházi? Ugyan már Dózsa is magyar és Szapolyai is. Csak hát harcoltak egymás ellen. De azért hadd ne kelljen elégedetten azon elmélkednem, hogy milyen nagyszerű tett volt Szapolyaitól Dózsa megégetése.
Sokan védik Szapolyait, hogy szegénykém azért késte le a mohácsi csatát, mert hamis információt kapott a Fuggerek ármánykodása miatt. Tudják mit, elhiszem és elfogadom. Azt már kevésbé, hogy erős 20 ezres csapatai élén végignézte, hogy a mohácsi csata után a török akadálytalanul Budára vonuljon, és ott felkoncolja a lakosságot, és a zsákmányával hazatérjen, mindezt úgy, hogy egyetlen Szapolyai katona által még csak zaklatva sem volt. Nincs ezen mit szépíteni, Szapolyai önös politikai érdekből dörzsölte kezét a török győzelme láttán és nekilátott a királlyá választásának előkészítéséhez. Akkor sem volt más a politika, mint manapság.
Kérdés, ha én mindezt leírom, akkor miért vagyok magyargyalázó? Leírok én egyebet is.

Azért lehet, hogy Koppánynak más lenne a véleménye, a trónbitorló Istvánról. Csakhogy a történelemkönyveket a győztesek írják. Ettől még István és Koppány is magyar volt.
István király egy brutális és kegyetlen gyilkos volt, aki idegen germán grófok és a pápaság érdekeit szem előtt tartva úgy szilárdította meg hatalmát, hogy a magyarság addigi szellemi irányvonalát teljesen megsemmisítette. Ez magyargyalázás? Kíváncsi lennék, mit szólna a felnégyelt Koppány és az akkor kiirtott több tízezer magyar. Mi lenne a véleményük a magyar sámánoknak, akiknek halniuk kellett. Most persze lehet jönni azzal a dajkamesével, hogy tulajdonképpen mi már, akkor is keresztények voltunk, meg hasonló sületlenségek. Nem, nem voltunk azok. Tűzzel és vassal lettünk azzá. Ez nem azt jelenti, hogy akkor most mindenki adja fel a keresztény hitét, amennyiben van neki és kezdjen sámándobolni. A francot! De attól még ez történt és ez nem magyargyalázás, hanem a tény.
Most kezdjem sorolni, hogy Görgeynek volt sok mindenben igaza Kossuth ellenében? Csák Máté nem volt magyar? Hegedűs hadnagy nem volt magyar Egerben? Tisztelnem kellene Teller Edét? Engedtessék meg, hogy ne igazán legyek büszke egy olyan emberre, aki legpusztítóbb fegyvert adta a világnak. De ő is magyar attól még. Tényleg büszkének kellene lennem Szálasira és Kun Bélára? Ugye, hogy nem. Ettől még mindketten magyarok.
Szóval álljunk le ezzel a magyargyalázásos sehová nem vezető magyarabb vagyok a magyarnál dologgal, mert pont a nemzet további megosztását érjük el vele.
Végül egy mai példa. Széles Gábor nem mondható éppen a rendszerváltás vesztesének. Milliárdos. IKARUS? VIDEOTON tulaj. Bár számomra rejtély, hogy lehet ebből a két márkából milliomosnak lenni, mert sok minden gyártódott a rendszerváltás után csak IKARUS busz és VIDEOTON TV nem. Na mindegy, majd valaki megírja. Széles Gábor barátunk egy ideje vérjobbos. Megvette a Magyar Hírlapot, megalapította az Echo TV-t. Joggal mondhatjuk, hogy Orbánt többek között ő segítette hatalomba. Az úgynevezett békemenet egyik szervezője.

Hol volt Széles Gábor, amikor Orbán ámokfutott? Békemenetet szervezett mellette. Most, amikor neki is pengetni kellene 1 milliárdot, akkor már hülye a Viktor! Ejnye Széles Úr! Tetszett volna, akkor szólni!
Aztán mit ír most saját lapjában adott interjúban? Nos, mit? Hát csak annyit, hogy amit az Orbán-Matolcsy tandem csinál az tönkreteszi az országot. Vissza kell hozni a kétkulcsos adót és a sárga csekk adót vissza vonni. Kedves Gábor, hol a francba voltál eddig? Miért nem mondtad eddig, hogy Orbán ámokot fut. Hol voltál akkor, amikor azt mondták, hogy senki sem jár rosszul? Miért nem ostromoltál TV székházat? Ja, hogy most a tranzakciós adó téged is érint, és 1 milliárdot kell kipengetned! Elárulok valamit kedves Gábor, a magyarok többsége már évek óta szegény és a hónap utolsó hetében már a te középosztályod is csak a fémpénzek összekotrásával tud ennivalót venni. Ezt nem láttad, amikor a békemenetet szervezted, csak most ébredsz, amikor téged is megsarcol a Viktor! Nem tudlak sajnálni. Szervezz egy békemenetet, hogy nem leszünk gyarmat, majd jobban érzed tőle magadat, oszt jó napot.

Mondja el a véleményét!