“….jön a kozmikus sötétség?”

Belemegyünk a null síkba és jön a kozmikus sötétség?


Világunkat már sokszorosan “eltemették” (volna..!) ha azt egy  végtelenül türelmes Isteni Gondviselés nem tartaná össze. Annak ellenére is, hogy emberek serege mindent megpróbál, hogy szembe menjen a bibliai igazságokkal, Jézus egyenes beszédével, kijelentéseinek ( szemtanúk, résztvevők serege által hitelesített ) egyszerűen – tehát elsődleges jelentésében – érthető szavaival.
Például: “ Ég és Föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el soha…”   Próbaképpen beütöttem a Google keresőbe ezt a jézusi mondatot és az  első már itt is van.http://albar.lapunk.hu/?

Korántsem a leghitelesebb megközelítés, de elmegy….Próbál némi vigaszt adni. Rendes dolog!
Az idézett jézusi mondat az ítélettel kapcsolatban hangzott el és csak eredeti jelentéstartalmában volna szabad idézni. Azok az “igék”, amikre itt utalt Jézus saját magáról és beszédeinek sokaságáról szólnak, amikben azt biztosan kihagyják az “idézők”, amik kényelmetlenek számukra. Mivelhogy a szegényekről, a lemondásról, a tiszteletről, az állam és az egyház elválasztásáról, a felsőbbségnek való engedelmességről, (itt érdemes megállni egy pillanatra), mi illeti meg Istent és mi a “császárt?”, szóval a társadalmi élet és a vallás világának szinte minden fontos szegmenséről beszélt Jézus.

Szavaiból sajnos azt emelik ki a felületes olvasók, amiket a szövegkörnyezet és az EREDETI  értelem nem fedezne le, csak szenzációra és bosszantásra alkalmasak.
Már többször is kifejtettem, hogy én arra a hitre építek, aminek  alapjai az őskeresztények és a mindenkori őszinte hívők (Valdensek, Husz, Wiclef, Knox, Luther, a baptisták, John Wesley, William Miller, …) és utódaik hittek/hisznek. A Jézusi ígéretet: “Amikor ezeket látjátok, emeljétek föl fejeteket, mert elközelített válságotok!” Az “Idők Jeleire” gondolok. Máté 24, Márk 13, Lukács 21 fejezeteire. A szétmenni készülő világ válságainak rendezésére, amire már nagy szükség lenne, de Isten vár még.

Péter apostol szerint:
”….értsétek meg, hogy az utolsó napokban csúfondáros gúnyolódók fognak fellépni, akik saját vágyaik szerint élnek, és azt mondják: „No, hol van (Krisztus) megígért eljövetele? Amióta atyáink meghaltak, minden marad úgy, ahogy a teremtés kezdetétől volt…. ……Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni, ahogy némelyek késedelmeskedésnek tartják, hogy türelemmel viseltetik irántatok, mert nem akarja, hogy valaki is elvesszen,….” (II. Péter 3. fejezete)
(Dénes Ottó)

2012. nov. 11.
Belemegyünk a null síkba és jön a kozmikus sötétség?

marinov
A világ minden kormánya tud róla, “de az embereknek nem tudnak vagy nem akarnak segíteni” – állítja egy frissen terjedő figyelmeztetés. Újabb világvége(közeli)-elmélet azoknak, akiknek nem elég a maja apokalipszis.
“A kormányhoz eljutott egy információ 2012 júliusában. Az üzenetet ismertessétek meg rokonokkal, barátokkal és olyan emberekkel, amelyek nyíltak és megértik az következő sorokat. A NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“
1. 2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december.21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba“.
Ez egy létező sík, ahol nincs áram és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság.
2. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül Moszkvai idő szerint néhány perc alatt elsőtétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet stb), hangok és semmi sem fog működni.
3. Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani.
4. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes megérzésük szerint fogják érezni, hogy eljön a „Kozmikus sötétség“ és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság fog bekövetkezni. Az emberiség 10 %-ka elhunyhat” – olvasható abban a cikkben, amely fénysebességgel terjed mostanában a Facebookon.

A szövegnek további pontjai is vannak, akit érdekel a folytatás, megtalálja a neten. Félni természetesen nem kell, ez is csak egy mutációja azoknak a riogatásoknak, amik a 2012-es év vége kapcsán évek óta megjelennek. Túl azon, hogy az írás szerzője maga sem tudja eldönteni, mekkora veszély leselkedik az emberiségre (“semmitől sem kell félni, sem tartani” kontra “az emberiség 10 %-ka elhunyhat“), sem a NASA, sem más komoly tudományos szervezet nem jósol hasonlókat, sőt, ezeknek épp az ellenkezőjét állítják.

Persze vannak, akiket ez nem nyugtat meg, sőt e tagadás csak gyanút ébreszt bennük, velük azonban már nincs időm foglalkozni. Szerencsére nincs messze a szóban forgó időpont, és hamarosan mindenki megtapasztalhatja, a tudománynak vagy a sci-finek van-e igaza.

Mondja el a véleményét!